The building, located in Milan on the corner of Via Savona and Via Bruzzesi, is an infill development connecting buildigs having different heights.

A façade with responds of variable width – evocative of the residential building designed by Mario Asnago and Claudio Vender in Corso di Porta Nuova –connects the two street fronts, hiding the large balconies on the back, on the sides most exposed to sunlight.

The pattern of the surface emphasizes its urban identity, marking the corner along Via Savona and dialoguing with the heterogeneous heights of the adjacent buildings. On the upper floors, the number of balconies decreases, leading to a game of light through the spaces in the facade.

The apartments are divided into two-room, three-room and four-room flats with access from two different staircases: there are also two common rooms on the ground floor and a common roof terrace. Finally, on the basement there is a private two-storey garage, with entrance from Via Savona.